dijous, 16 d’agost del 2007

GOVERNAR TREBALLANT EN EQUIP

Vull arriscar me a parlar sobre el Govern de Pineda de Mar, tot i que pugui semblar que estic condicionat pel fet de que la meva parella és Regidora d’aquest Ajuntament.

Per endavant vull aclarir que tinc un pensament d’esquerres, catalanista, i que també me considero progressista. Tot i això jo mai havia votat al partit socialista abans de les darreres eleccions municipals.

Tot s’ha de dir que hi vaig votar al PSC per dues raons. La primera perquè la meva parella es presentava com a independent a les seves llistes, i com sempre la he recolzat i la recolzaré incondicionalment. Per altre banda, i quelcom molt important per a mi i per la meva consciència política i social, es que en Xavier Amor amb el seu programa i l’equip humà del que s’ha envoltat (tant a les llistes, com de gent que no hi es a les llistes), va captar la meva atenció i el meu interès, i cóm no me va convèncer amb el seu entusiasme i força per aconseguir una Pineda molt millor, tot fent que prengués la decisió de donar li el meu vot amb la certesa de que no m’equivocava.

Desprès de dos mesos veient la feina que s’està fent a l’Ajuntament des de una perspectiva que mai no havia tingut fins ara, veig amb molta satisfacció que s’està plantant una llavor al nostre poble que ja està donant molts fruits, i que els fruits que arribaran més endavant poden ser espectaculars i fer història (positiva per suposat) al nostre municipi.

Veig que hi a un equip de govern que fa pinya. Que tots treballen a una, i amb la mateixa direcció. Que no tenim un alcalde presidencialista (com en el passat), si no un alcalde participatiu (que es el que hauria de ser la nostra democràcia). Veig que son un grup de persones que formen un equip de veritat, on tot hom pot dir la seva, on tot hom es escoltat, i on tot és consensuat entre tots. Fa goig veure les seves ganes de fer feina per Pineda. Desconec cóm van ser per dintre les anteriors legislatures (inclosa la que fa més de dotze anys va ser socialista), però el que si està clar es que quelcom diferent s’està cuinant al nostre poble, i que el resultat ha de ser un exemple democràtic i de feina ben feta per la resta de municipis del Maresme i de Catalunya. Governar, treballant en equip, aquest és el futur del nostre país i de Pineda de Mar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

Primer de tot manifestar-te que últimament no tinc gaire temps de contestar blocs, però en aquesta ocasió no vull deixar d’agrair el teu comentari que enviaré a la resta de l’equip.
La veritat que portem dos mesos treballant per millorar el que vam dir que faríem... garantir la QUALITAT DE VIDA dels nostres veïns i veïnes, i sincerament crec que anem pel bon camí, tot i dir que el mèrit de tot això es dels meus regidors/es i del personal del nostre Ajuntament. Per assolir aquesta fita ens hem marcat unes “normes de funcionament “ que no son altres que:

• TREBALLAR PEL DETALL, PEL QUE REALMENT PREOCUPA A LA GENT.
• TREBALLAR PLANIFICADAMENT, AMB VISIÓ DE FUTUR.
• I TREBALLAR TOTS PLEGATS, EN EQUIP AJUNTAMENT I MUNICIPI.

Només d’aquesta manera podem aconseguir el canvi que tots desitgem.

Per finalitzar agrair el vot de confiança que ens vas donar en les passades eleccions, GRÀCIES pel vot i sobretot per fer-me sentir tant feliç de ser l’alcalde del meu poble.

Xavier Amor i Martín
Amic i alcalde de Pineda de Mar

Anònim ha dit...

Como se nota el peloteo de tener la mujer en el gobierno con ¡un sueldo que pagamos todos los contribuyentes.

Y la respuesta del alcalde por el apoyo incondicional que habeis dado desde Ciutadans, aunque creo que tu mujer no era la persona más preparada para ir en la lista

Jordi Sancho ha dit...

Senyor anònim que no signa el seu escrit, ja ha tornat de vacances? Respecto la seva opinió encara que amb el to de la mateixa i l'anonimat en que s'amaga, com es habitual en vostè, es desqualifica per si mateix.

Jo si que parlo a la cara i miro als ulls quan ho faig, la qual cosa vostè no sap ni cóm es fa.

I a més a més signo el que escric... Això es una de les coses que sempre ens ha diferenciat a vostè i a mi.

Jordi Sancho