dissabte, 17 de març del 2012

ACTE DE CLOENDA DE CIUTADANS PEL CANVI. FINS SEMPRE! / ACTO DE CLAUSURA DE CIUTADANS PEL CANVI. ¡HASTA SIEMPRE!


TEXTO EN CATALAN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):

Desprès de decidir la seva dissolució el desembre de 2011, dijous passat, Ciutadans pel Canvi va fer el seu acte de cloenda al Centre d’Arts Santa Mònica, a les Rambles de Barcelona, un indret entranyable pel seu simbolisme, per la seva història i per acollir la seu social de CpC. Desprès de 12 anys fent política participativa de ciutadania i proximitat, CpC ha deixat caure el teló i el projecte iniciat l’any 1999 per en Pasqual Maragall ha arribat a la seva fi.

Jo sóc un Ciutadà pel Canvi. Sóc un més, d’entre molts homes i dones, que sent companys de viatge hem compartit aquesta magnífica aventura, i me’n sento molt orgullós de poder dir-ho. Han estat anys en els que n’he après molt, i gràcies a CpC he tingut l’oportunitat de participar activament en el desenvolupament social i polític de Catalunya, des dels carrers fins a la Generalitat, passant pel Parlament. També he tingut la valuosa possibilitat d’afegir el meu granet de sorra als afers del meu municipi, del meu país, i dels problemes i necessitats de persones i associacions. CpC m’ha ofert una possibilitat immillorable per créixer i sentir-me realitzat com a persona. Fins sempre Ciutadans pel Canvi, i moltes gràcies!

Imatges per a la història. Aquí us deixo l’enllaç d’un vídeo resum d’aquests anys de Ciutadans pel Canvi:

http://www.youtube.com/watch?v=niUMivW9a9s&list=UUaPHYjZJbMcfWQQqlqz-HGA&index=1&feature=plcp

TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):

Después de decidir su disolución en diciembre de 2011, jueves pasado, Ciutadans pel Canvi hizo su acto de clausura en el Centre d’Arts Santa Mònica, en las Ramblas de Barcelona, un lugar entrañable, por su simbolismo, por su historia, y por acoger la sede social de CpC. Después de 12 años haciendo política participativa de ciudadanía y proximidad, CpC ha dejado caer el telón y el proyecto iniciado en el año 1999 por Pasqual Maragall ha llegado a su fin.

Yo soy un Ciutadà pel Canvi. Soy uno más, de los muchos hombres y mujeres, que siendo compañeros de viaje hemos compartido esta magnífica aventura, y me siento muy orgulloso de poder decirlo. Han sido años en los que he aprendido mucho, y gracias a CpC he tenido la oportunidad de participar activamente en el desarrollo social y político de Catalunya, desde las calles hasta la Generalitat, pasando por el Parlament. También he tenido la valiosa posibilidad de aportar mi granito de arena en los asuntos de mi municipio, de mi país, y de los problemas y necesidades de personas y asociaciones. CpC me ha ofrecido una inmejorable oportunidad para crecer y sentirme realizado como persona. ¡Hasta siempre Ciutadans pel Canvi, y muchas gracias!

Imágenes para la historia. Aquí os dejo el enlace de un video resumen de estos años de Ciutadans pel Canvi:

http://www.youtube.com/watch?v=niUMivW9a9s&list=UUaPHYjZJbMcfWQQqlqz-HGA&index=1&feature=plcp

1 comentari:

Cristina ha dit...

Eres una gran persona,puedes sentirte orgulloso de ti mismo.Un abrazo.