dijous, 28 de juny de 2007

PROCÉS DE PAU AL PAÍS BASC, O MILLOR DIT… TRISTESSA AL MEU COR.

Ja s’ha trencat la treva. Tornem a tenir la por al cos...
Quina llàstima! Sobre tot per els ciutadans i ciutadanes que d’ara en endavant sentiran a les seves carns aquest sense sentit, i encara molt més directament la por.

Es molt trist que no hagi voluntat de Pau!
Es molt trist que hi a qui pensa que els fins justifiquen els medis!
Es molt trist que encara hi hagi al mon gent sense cor i amb ànsia de sang i de terror!
En fi..., tot això és molt trist!

Penso que el govern espanyol no ho ha portat gens bé. Simplement perquè sempre i en tot moment ha tingut por de la dreta i de tots els mecanismes polítics i “democràtics” que encara controla. Li ha faltat decisió i valentia. Li ha faltat allò que s’ha de tenir per posar al seu lloc a tota aquesta colla de experts a la demagògia i la manipulació, que quan van ser al cap davant del govern espanyol no van fer res de profit ni de bo...

D’altre banda tenim als terroristes i als grups i persones que els recolzen. Tampoc hi a voluntat. Hi a massa gent que ha fet de la violència la seva forma de vida, i sense ella no saben viure, sense ella les seves vides estan buides..., això es trist però real... I per tant fan tot el possible perquè qualsevol negociació no hi arribi a bon terme. Tot hom sabem perfectament com fer que una negociació no surti bé. Es molt fàcil!

I el tercers en discòrdia... Tots aquells que necessiten de l’existència de grups violents per donar força i raó de ser a les seves idees i a les seves vides (com veieu no hi a gaire diferència amb els violents). Tant si val la ideologia (dretes, centre, esquerres...), l’únic que volen es imposar, sigui com sigui, el seu pensament i la seva forma de fer les coses. I els terroristes els donen les eines necessàries. Els donen les condicions ambientals que necessiten per poder desenvolupar-se, viure, i créixer.

I a quina conclusió arribem? Doncs que els uns es necessiten als altres... I es molt trist..., perquè els que perdem som tots els que volem viure en pau i harmonia.

Per aquesta raó necessitem que el senyor Zapatero, màxim mandatari a l’estat espanyol, faci el que ha de fer, que no es altre cosa que no deixar se influir per els que no volen la Pau, d’una banda i d’un altre. Ah! I que faci prevaler la seva condició de President.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim Jordi i benvingut al mon dels blocs, i enhorabona per la convenció de Cpc.
Una salutació cordial.

Xavier Amor

Anònim ha dit...

Hola Jordi: Finalment he pogut entrar en el teu blogs. Molt interesangt tot. Continua .....

Una abraçada. Marisol