dijous, 2 de desembre del 2010

ANTONI CASTELLS DIXIT!

TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
En Castells m’ha aixafat la guitarra! Ja fa uns dies que volia parlar d’aquest tema i se m’ha avançat amb les seves declaracions a Catalunya Ràdio...

Crec que amb el resultat de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya va quedar ben palès que el socialisme català necessita d’un canvi total de rumb. No fa pas gaire que vaig escriure un article en el que parlava d’en Manuel Serra i Moret, tot un referent pel socialisme del nostre país. Per al PSC, lligar-se al PSOE amb un contracte de vassallatge i submissió cap a la cúpula espanyolista de Madrid va estar un gran error, i totalment contrari al que en Serra i Moret va voler en crear el socialisme català.

A ningú se li escapa el fet de que els millors resultats dels socialistes al Parlament de Catalunya han estat de la ma d’en Pasqual Maragall..., socialista, catalanista, progressista i federalista.

Avui, l’Antoni Castells ha dit en veu alta el que molts ja sabíem. Hi ha moltes persones de pes i amb un gran bagatge catalanista i federalista dins del partit que aposten per un PSC amb grup parlamentari propi. Un PSC independent disposat a liderar el socialisme a Catalunya. Un PSC en clau catalana. Un PSC coherent que defensi els interessos de la ciutadania de Catalunya, aquí i a Madrid.

Ho tenen difícil. Ara comença un camí ple d’entrebancs, però saben què es el que han de fer, i que ja toca aixecar la veu amb fermesa i convicció. Es hora d’actuar sense cap vacil·lació i amb les idees clares. Potser que els faran fora... Qui sap! Però sàpiguen i tinguin molt en compte que ben a prop seu hi ha ciutadans i ciutadanes desitjosos de canvi, i que de ben segur els acollirien al seu si amb els braços oberts.

S’acosten aires de Canvi al Socialisme Català.

TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
¡Castells me ha chafado la guitarra! Hace ya unos días que quería hablar de este tema y se me ha adelantado con sus declaraciones a Catalunya Radio...

Creo que con el resultado de las últimas elecciones al Parlament de Catalunya quedó bien claro que el socialismo catalán necesita un cambio total de rumbo. No hace mucho que escribí un artículo en el que hablaba de Manuel Serra i Moret, todo un referente del socialismo en nuestro país. Para el PSC, ligarse al PSOE con un contrato de vasallaje y sumisión hacia la cúpula españolista de Madrid fue un gran error, y totalmente contrario a lo que Serra i Moret quiso al crear el socialismo catalán.

A nadie se le escapa el hecho de que los mejores resultados socialistas en el Parlament de Catalunya han sido de la mano de Pasqual Maragall..., socialista, catalanista, progresista y federalista.

Hoy, Antoni Castells ha dicho en voz alta lo que todos ya sabíamos. Hay muchas personas de peso y con un gran bagaje catalanista y federalista dentro del partido que apuestan por un PSC con grupo parlamentario propio. Un PSC independiente dispuesto a liderar los intereses de la ciudadanía de Catalunya, aquí y en Madrid.

Lo tienen difícil. Ahora da comienzo un camino lleno de obstáculos, pero saben qué es lo que deben hacer, y que ya toca levantar la voz con firmeza y convicción. Es hora de actuar sin ninguna vacilación y con las ideas muy claras. Tal vez los echaran... ¡Quién sabe! Pero sepan y tengan muy en cuenta que muy cerca suyo hay ciudadanos y ciudadanas deseosos de cambio, y que seguramente los acogerían en su seno con los brazos abiertos.

Se acercan aires de Cambio en el Socialismo Catalán.

3 comentaris:

pinedenca ha dit...

jo crec sincerament que tens molta raó. és possible que molts votants socialistes, desenganyats pel servilisme al PSOE, hagin votat altres formacions (IC o fins i tot CiU)

Anna Villanueva ha dit...

El socialisme català necessita ser realment socialisme, tal i com tu dius "que defensi els interessos de la ciutadania".. jo em pregunto si ho fa algú.

Ara que sé que tens un blog t'aniré llegint, jeje

miniVilla dixit

Anna Villanueva ha dit...

(quina gràcia!! he posat dixit sense haver llegit el títol de la teva entrada! jajajaja)