dimarts, 18 de setembre del 2007

AIXÒ ES UNA MERDA !!!

Escolto les noticies i m’esgarrifo de pensar que la nostra Justícia deixa lliures als nostres carrers persones que poden reincidir en els seus delictes i que no han complert la seva condemna...

El violador de la Vall d’Hebron, després de cometre 16 agressions sexuals va ser condemnat a 326 anys de presó. Ara sortirà al carrer en complir 16 anys de presó (1 any per víctima), i a més a més amb uns informes desfavorables de que pot tornar a delinquir! Jo al·lucino, i perdoneu me l’expressió però ho haig de dir, “això es una merda”.

Això es un indicador de que la justícia no funciona, i de que els responsables (o pot ser irresponsables) que la porten son incapaços de desenvolupar la seva tasca i de crear unes lleis justes i coherents.

Sembla ser que aquest individu ha vist reduïda la condemna màxima de “30 anys” (que es el màxim de condemna que podia complir segons el codi penal... una altre incoherència), perquè va seguir unes classes de ioga i de defensa personal! Bé, doncs ja tenim al carrer un violador a qui la justícia li ha ensenyat com poder reduir més fàcilment encara a les seves futures víctimes. Ho torno ha dir, “això es una merda”.

No fa gaire també han deixat anar al carrer al violador de l’Eixample! Amb una condemna de només 65 anys (per l’atenuant de trastorn mental), ha sortit al carrer després de 16 anys (sembla ser el número màgic dels violadors). Amics i amigues, un violador amb trastorn mental es al carrer..., això es una merda!

No podem estar tranquils als nostres carrers perquè la justícia no sap fer la seva feina.

Què es el que ha de succeir perquè d’una vegada per totes, aquests alts magistrats i els governs de torn, comencin a fer la seva feina i a treballar per el benestar de la ciutadania i a crear una societat justa i segura. Senyors i senyores es la seva feina, perquè no la fan d’una punyetera vegada?

2 comentaris:

Marisol Escudero ha dit...

I tant que "això es una merda"

Si les dones ens volen sentir segures, ara nemés caldrà esperar que aquest individu torni a reincidir i si tenim sort li cauran uns quants anys mes a la presó, aixó si a coste de unes quantes violacions mes

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).