diumenge, 23 de desembre del 2007

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU / FELIZ NAVIDAD Y PRÓSPERO AÑO NUEVO

TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
L’any 2007 s’acaba, i un de nou començarà ben aviat per portar-nos i oferir-nos els seus fruits... Jo, des d’aquí vull demanar els meus desitjos pel nou any...

En unes dates com aquestes, molts canviem el nostre xip i deixem de banda moltes de les actituds agressives i bel·ligerants que ens han caracteritzat durant l’any que s’acaba, per donar pas a unes d’altres més TOLERANTS i pacífiques.

Doncs DESITJO A L’ANY 2008 que això que ens caracteritza per aquestes festes es faci realitat durant tot l’any que aviat naixerà!

Desitjo que des de la PLURALITAT d’idees i de pensaments, des de la DIVERSITAT de creences i de races, i des de la VARIETAT d’ideologies i cultures, TOTS ens RESPECTEM.

Desitjo que l’ IGUALTAT i la VALORACIÓ entre l’home i la dona sigui una realitat que neixi de l’espontaneïtat de les PERSONES, i no d’una quota o una llei que s’ha de complir.

Desitjo que la violència de qualsevol mena deixi d’existir..., perquè NO TE CAP JUSTIFICACIÓ possible i es totalment contraria a la veritable essència de l’esser humà.

Desitjo que els polítics deixin de fer política de partit, i es centrin a la POLÍTICA PER LA CIUTADANIA. Desitjo que els ciutadans i les ciutadanes siguin els eixos de la seva política, i no tan sols de les seves campanyes electorals.

Desitjo que l’any 2008 (numerològicament suma 1, que és l’inici d’alguna cosa), sigui quan la llavor del FEDERALISME comenci a fer arrels a la nostra societat, i molt aviat puguem parlar de quelcom que creix fort i vigorós cap a un futur FEDERAL.

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU! Per a tot el mon, independentment de la seva ideologia, pensament o raça.


TEXT EN CASTELLÀ (D’ALT EL TEXT EN CATALÀ):
El año 2007 se termina, y uno nuevo dará comienzo muy pronto para traernos y ofrecernos sus frutos… Yo, desde aquí quiero pedir mis deseos al nuevo año…

En unas fechas como estas, muchos cambiamos nuestro chip y dejamos de lado muchas de las actitudes agresivas y beligerantes que nos han caracterizado durante el año que termina, para dar paso a otras más TOLERANTES y pacíficas.

¡Pues DESEO PARA EL AÑO 2008 que esto que nos caracteriza durante estas fiestas se haga realidad durante todo el año que muy pronto nacerá!

Deseo que desde la PLURALIDAD de ideas y de pensamientos, desde la DIVERSIDAD de creencias y de razas, y desde la VARIEDAD de ideologías y culturas, TODOS nos RESPETEMOS.

Deseo que la IGUALDAD y la VALORCIÓN entre el hombre y la mujer sea una realidad que nazca de la espontaneidad de las PERSONAS, y no de una cuota o una ley que se ha de cumplir.

Deseo que deje de existir cualquier forma de violencia…, porque NO TIENE NINGUNA JUSTIFICACIÓN posible y es totalmente contraria a la verdadera esencia del ser humano.

Deseo que los políticos dejen de hacer política de partido, y se centren en la POLÍTICA PARA LA CIUDADANÍA. Deseo que los ciudadanos y las ciudadanas sean los ejes de su política, y no tan solo de sus campañas electorales.

Deseo que el año 2008 (numerologicamente suma 1, que es el inicio de algo), sea cuando la simiente del FEDERALISMO comience a echar raíces en nuestra sociedad, y muy pronto podamos hablar de algo que crece fuerte y vigoroso hacia un futuro FEDERAL.


¡FELIZ NAVIDAD Y PRÓSPERO AÑO NUEVO! Para todo el mundo, independientemente de la ideología, pensamiento o raza.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

espero k els teus dessitjos es fagin realitat. bon any. montse

Anònim ha dit...

If you wish for to improve your familiarity just keep visiting this site
and be updated with the hottest gossip posted here.


Also visit my web-site htc evo design 4G cena

Anònim ha dit...

Hi, i believe that i noticed you visited my blog so i got here to return the prefer?
.I am attempting to find issues to enhance my web site!I assume its good enough to make use of a few of your ideas!

!

Look at my web page - BlackBerry Z10 cena

Anònim ha dit...

Great web site you've got here.. It's difficult to find excellent writing
like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you!
Take care!!

my weblog: htc one x+ cena

Anònim ha dit...

Heya just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
I've tried it in two different web browsers and both show the same results.

Also visit my web blog: Htc sensation Xe