dimarts, 13 de gener del 2009

PAU I CONVIVÈNCIA – PAZ Y CONVIVENCIA


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Dijous es farà una concentració a Pineda de Mar, per demanar la pau a la franja de Gaza. L’entitat GONG de la nostra Vila, ha convocat a la ciutadania per realitzar 3 minuts de silenci i encendre una espelma contra la guerra a Palestina.

Aquest acte tindrà lloc davant l’Ajuntament de Pineda de Mar, el proper dijous a les 8 del vespre.

Penso que val la pena assistir, i no tan sols per aquesta guerra tan miserable, si no per què tots puguem alçar un silenciós crit d’indignació contra la violència, i contra totes les guerres i injustícies que estan tenint lloc ara mateix arreu del nostre planeta.

Per la Pau, per la Convivència, pel Respecte, i pel Drets Humans!

TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
El Jueves se realizará una concentración en Pineda de Mar, para pedir la paz en la franja de Gaza. GONG, una entidad de nuestro pueblo, ha convocado a la ciudadanía para realizar 3 minutos de silencio y encender una vela contra la guerra en Palestina.

Este acto tendrá lugar delante del Ayuntamiento de Pineda de Mar, el próximo jueves a las 8 de la tarde.

Pienso que vale la pena asistir, y no tan sólo por esta guerra tan miserable, sino para que todos podamos expresar un silencioso grito de indignación contra la violencia, y contra todas la guerras e injusticias que tiene lugar ahora mismo en nuestro planeta.

¡Por la Paz, por la Convivencia, por el Respeto, y por los Derechos Humanos!