dijous, 19 de març del 2009

PRESENTACIÓ DE CAMPANYA ILP “LLEI ELECTORAL DE CATALUNYA” / PRESENTACIÓN DE CAMPAÑA ILP “LEY ELCTORAL DE CATALUNYA”


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que presentà Ciutadans pel Canvi amb una proposició de Llei Electoral per Catalunya ja ha estat admesa per la Mesa del Parlament, i els fedataris i les fedatàries, els/les quals s’encarregaran de recollir i donar fe de la veracitat de les 50.000 signatures que cal recollir, han jurat o promès davant la Comissió de Control del Parlament de Catalunya el seu compromís personal amb la llei i amb la ciutadania.

El divendres 3 d’abril, a les 18:00 hores tindrà lloc l’acte de presentació de la campanya a l’Ateneu Barcelonès (carrer Canuda, 6 – Barcelona). Esteu tots i totes convidats!

Per tenir més informació sobre tot plegat podeu accedir a la web de la campanya http://www.lleielectoral.cat/ o bé per e-mail pineda@pelcanvi.org

TEXT EN CASTELLÀ (ADALT EL TEXT EN CATALÀ):
La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que presentó Ciutadans pel Canvi con una proposición de Ley Electoral para Catalunya ya ha sido admitida por la Mesa del Parlament, y los fedatarios y las fedatarias, los/las cuales se encargarán de recoger y dar veracidad de las 50.000 firmas que es necesario recoger, han jurado o prometido ante la Comisión de Control del Parlament de Catalunya su compromiso personal con la ley y con la ciudadanía.

El viernes 3 de abril, a las 18:00 horas tendrá lugar el acto de presentación de la campaña en el Ateneu Barcelonés (calle Canuda, 6 – Barcelona). ¡Estáis todos y todas invitados!

Para tener más información podéis acceder a la web de la campaña http://www.lleielectoral.cat/ o bien por e-mail pineda@pelcanvi.org