diumenge, 17 de gener del 2010

GRÀCIES PINEDA; GRÀCIES CATALUNYA


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Dimecres, dia 20 de gener de 2010, Ciutadans pel Canvi hem lliurat al Parlament de Catalunya les 88.926 signatures dels ciutadans i ciutadanes que han donat suport a Iniciativa Legislativa Popular a favor d’una Llei Electoral catalana.

Quan vam iniciar aquesta creuada democràtica volíem mobilitzar la ciutadania i la classe política. Ho hem aconseguit! La ciutadania ha volgut involucrar-se als afers de la política i ho ha demostrat recolzant-nos obertament i participant decididament per enfortir els mecanismes democràtics del nostre país. Pel que fa a la classe política, no s’han quedat pas indiferents...

CpC i la ciutadania hem fet la nostra feina i ara li toca al Parlament. Hem presentat un treball que vol sumar esforços amb la ponència que està debatent la Llei Electoral de Catalunya, i volem que no s’aturi la maquinària democràtica perquè ben aviat puguem celebrar la seva consecució.

Ciutadans pel Canvi apostem fort per una Llei audaç i progressista que ens apropa a la ciutadania, i d’altre banda ens allunya dels interessos dels partits polítics. Es molt possible que deixin de banda el nostre treball, però al menys acabaran fent la Llei i la ciutadania tindrà també molt més clar quals son els interessos partidistes que els allunyen del ple ús dels seus drets sobirans i inalienables.

Gràcies als ciutadans i ciutadanes de Pineda de Mar i de Catalunya que ens han atorgat la seva confiança i suport incondicional.

A la dreta d’aquest escrit teniu el vídeo corresponent a l’acte de dimecres passat ==>

TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
Miércoles, día 20 de enero de 2010, Ciutadans pel Canvi hemos entregado al Parlament de Catalunya las 88.926 firmas de los ciudadanos y ciudadanas que han dado su apoyo a la Iniciativa Legislativa Popular a favor de una Ley Electoral catalana.

Cuando iniciamos esta cruzada democrática queríamos movilizar a la ciudadanía y la clase política. ¡Lo hemos conseguido! La ciudadanía ha querido involucrarse en los asuntos de la política y lo ha demostrado apoyándonos abiertamente y participando decididamente para fortalecer los mecanismos democráticos de nuestro país. Por lo que respecta a la clase política, no se han quedado indiferentes...

CpC y la ciudadanía hemos realizado nuestro trabajo y ahora le toca al Parlament. Hemos presentado un trabajo que quiere sumar esfuerzos con la ponencia que está debatiendo la Ley Electoral de Catalunya, y queremos que no se pare la maquinaria democrática para que muy pronto podamos celebrar su consecución.

Ciutadans pel canvi apostamos fuerte por una Ley audaz y progresista que nos acerca a la ciudadanía, y por otra parte nos aleja de los intereses de los partidos políticos. Es muy posible que dejen a un lado nuestro trabajo, pero al menos terminarán por hacer la Ley, y la ciudadanía tendrá mucho más claro cuales son los intereses partidistas que les alejan del pleno uso de sus derechos soberanos e inalienables.

Gracias a los ciudadanos y ciudadanas de Pineda de Mar y de Catalunya que nos han otorgado su confianza y soporte incondicionales.

A la derecha de este escrito tenéis el vídeo correspondiente al acto del pasado miércoles ==>