dimarts, 5 de juliol del 2011

INDIGNAT AMB EL SOU DE CHRISTINE LAGARDE / INDIGNADO CON EL SUELDO DE CHRISTINE LAGARDE

TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
La nova directora gerent del Fons Monetari Internacional (FMI), Christine Lagarde, cobrarà un salari anual lliure d’impostos sobre la renda de 323.000 euros, més un suplement per despeses no justificables de 58.000 euros. És a dir, 381.000 euros anuals lliures d’impostos. Per fer una petita comparació, guanyarà en un any el que jo en disset anys de treball.

Això però no ho es tot. El FMI reembossarà a Lagarde, igual que a tots els seus directius, les despeses en que incorri al desenvolupar la seva tasca, així com d’altres despeses degudament justificades i que no estiguin inicialment recollides a les dietes.

Ah, però encara hi ha més... El FMI abonarà totes les despeses en viatges o actes oficials que requereixin la seva presència com a membre del Fons, i també les despeses del seu cònjuge.

Ostres, se m’oblidava... Haurà de viatjar sempre a primera classe, i tindrà dret a un període raonable de vacances i dies lliures per assumptes personals.

M’esgarrifo de pensar si sumem i sumem d’altres “personatges” de la política i les finances mundials. M’esgarrifo de pensar que aquesta gentussa exigeix als governs dels països que retallin la despesa a costa de la sanitat, de l’educació, de les polítiques socials, i de la ciutadania. En definitiva, estic indignat amb aquesta merda d’hipocresia mundial que ens vol fer creure que acostant l’espatlla som nosaltres els que ens hem de sacrificar perquè tota aquesta colla de paràsits puguin seguir manipulant l’economia mundial, decidint en tot moment qui viu i qui mor.

TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
La nueva directora gerente del Fondo Monetario Internacional (FMI), Chirstine Lagarde, cobrará un salario anual libre de impuestos sobre la renta de 323.000 euros, más un suplemento para gastos no justificables de 58.000 euros. Es decir, 381.000 euros anuales libres de impuestos. Para hacer una pequeña comparación, ganará en un año lo que yo en diecisiete años de trabajo.

Pero esto no lo es todo. El FMI reembolsará a Lagarde, igual que a todos sus directivos, los gastos en que incurra al desarrollar su trabajo, así como otros gastos debidamente justificados y que no estén inicialmente recogidos en las dietas.

Ah, pero todavía hay más... El FMI abonará todos los gastos en viajes o actos oficiales que requieran su presencia como miembro del Fondo, y también los gastos de su cónyuge.

Ostras, se me olvidaba... Deberá viajar siempre en primera clase, y tendrá derecho a un período razonable de vacaciones y días libres para asuntos personales.

Me estremezco al pensar si sumamos y sumamos a otros “personajes” de la política y las finanzas mundiales. Me estremezco de pensar que esta gentuza exige a los gobiernos de los países que recorten los gastos a costa de la sanidad, de la educación, de las políticas sociales y de la ciudadanía. En definitiva, estoy indignado con esta mierda de hipocresía mundial que nos quiere hacer creer que arrimando el hombro somos nosotros los que debemos sacrificarnos, para que todos estos parásitos puedan seguir manipulando la economía mundial, decidiendo en todo momento quién vive y quién muere.