dimecres, 27 de febrer del 2008

RECOLLIDA DE SIGNATURES / RECOGIDA DE FIRMAS

TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO)
El Grup Paraula i Acció de la Parròquia de Poblenou, està realitzant una recollida de signatures per tal de recolzar la valenta i compromesa decisió del rector de Poblenou, de posicionar-se clarament i sense embuts davant les manifestacions i declaracions per part de molts bisbes (recordeu el meu escrit del 12 de febrer).

Vull continuar donant-li tot el meu suport, així que els que vulgueu us podeu passar per la botiga de minerals Garimpos, al Carreró de la Plaça nº 6 de Pineda Centre, i signar el text d’en Ramon. Per la llibertat i la dignitat de totes les persones, esperem el vostre recolzament.

TEXT EN CASTELLÀ (D’ALT EL TEXT EN CATALÀ)
El Grupo Paraula i Acció de la Parroquia de Poblenou, está realizando una recogida de firmas para apoyar la valiente y comprometida decisión del rector de Poblenou, al posicionarse claramente y sin complejos ante las manifestaciones y declaraciones por parte de muchos obispos (recordad mi escrito del 12 de febrero).

Quiero continuar dándole todo mi apoyo, así que los que queráis podéis pasaros por la tienda de minerales Garimpos, en el Carreró de la Plaça nº 6 de Pineda Centro, y firmar el texto de Ramón. Por la libertad y la dignidad de todas las personas, esperamos vuestro apoyo.