dilluns, 19 de maig del 2008

CpC I LES LLISTES OBERTES / CpC Y LAS LISTAS ABIERTAS


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Fes el Canvi. El proper dia 31 de maig, Ciutadans pel Canvi celebra la seva IX Convenció a El Prat de Llobregat.

A Pineda de Mar, on vàrem fer la darrera Convenció, es van consolidar les bases dels nous Estatuts de l’Associació, i vam marcar d’aquesta forma el principi d’uns Nous Temps i d’uns Nous Canvis.

Ara, a El Prat de Llobregat, continuem amb aquest important procés de renovació intern, i procedirem amb l’elecció d’una nova Junta Rectora.

Els seus components seran votats pels socis i sòcies que assisteixin a la Convenció, pel sistema de llistes obertes. Un procediment aquest, que hauria de tenir molta més presència al sí de la nostra societat democràtica, i sobre tot dintre dels partits polítics, els quals sovint vulneren d’una manera flagrant totes les regles democràtiques i participatives.

Aquest, penso que és un bon sistema, que ens dóna molta més llibertat i flexibilitat a l’hora d’escollir el que desitgem pels propers anys.

Transparència, Participació, Canvi, i Llistes Obertes... Jo crec que anem pel bon camí. Predicant una filosofia i amb l’aplicació de l’exemple pel davant...

TEXT EN CASTELLÀ (DALT EL TEXT EN CATALÀ):
Haz el Cambio. El próximo día 31 de mayo, Ciutadans pel Canvi celebra su IX Convención en El Prat de Llobregat.

En Pineda de Mar, donde hicimos la última Convención, se consolidaron las bases de los nuevos Estatutos de la Asociación, y marcamos de esta forma el principio de unos Nuevos Tiempos y de unos Nuevos Cambios.

Ahora, en El Prat de Llobregat, continuamos con éste importante proceso de renovación interno, y procederemos a la elección de una nueva Junta Rectora.

Sus componentes serán votados por los socios y socias que asistan a la Convención, por el sistema de listas abiertas. Un procedimiento éste, que debería de tener mucha más presencia en el seno de nuestra sociedad democrática, y sobre todo dentro de los partidos políticos, los cuales a menudo vulneran de forma flagrante todas las reglas democráticas y participativas.

Este, pienso que es un buen sistema, que nos da mucha más libertad y flexibilidad a la hora de escoger lo que deseamos para los próximos años.

Transparencia, Participación, Cambio, y Listas Abiertas... Yo creo que vamos por el buen camino. Predicando una filosofía y con la aplicación del ejemplo por delante...