divendres, 30 de maig del 2008

BENVINGUT PASQUAL / BIENVENIDO PASQUAL


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Com a soci de Ciutadans pel Canvi i membre de l’actual Coordinadora vull expressar la meva gran satisfacció i alegria, en tenir ahir el coneixement de que en Pasqual Maragall tornarà a treballar de forma activa entre nosaltres.

A pesar del seu estat de salut, el qual va forçar-lo ara ja fa uns quants mesos a allunyar-se una mica de la vida pública, Maragall torna activament al projecte que un bon dia ara fa 9 anys va endegar. Un projecte que ha anat canviant i evolucionant per si mateix, i que va experimentar el seu canvi més profund l’any passat, a la VIII Convenció de Ciutadans pel Canvi celebrada a Pineda de Mar amb el lema: Nous Temps, Nous Canvis.

Tot seguit i abans d’acabar l’any 2007, es van aprovar els nous Estatuts de l’Associació, i també posteriorment es va crear un Reglament Intern. Demà mateix a el Prat de Llobregat, culminarà el nostre procés electoral amb la constitució d’una nova Junta Rectora per els propers dos anys (amb el sistema de llistes obertes), i l’elecció dels dos socis/es que representaran als membres no adscrits dintre la Coordinadora, la qual està actualment constituïda per la Junta Rectora, els Coordinadors/es de les Plataformes Territorials i Sectorials, i els càrrecs electes (Parlamentaris/es, Alcaldes/esses, Regidors/es).

Tan sols s’han presentat dos socis a cobrir aquestes dues places per representar als socis i sòcies no adscrits dintre la Coordinadora. Son en Martin Curletto, i en Pasqual Maragall. Els felicito per endavant el seu nomenament, el qual serà efectiu demà a El Prat.

Els Ciutadans i Ciutadanes pel Canvi continuem endavant, evolucionant i fent honor al nostre nom, Canvi.

TEXT EN CASTELLÀ ( A D’ALT EL TEXT EN CATALÀ):
Como socio de Ciutadans pel Canvi y miembro de la actual Coordinadora quiero expresar mi gran satisfacción y alegría, al tener conocimiento ayer de que Pasqual Maragall volverá a trabajar de forma activa entre nosotros.

A pesar de su estado de salud, el cual le forzó hace unos cuantos meses a alejarse de la vida pública, Maragall vuelve activamente al proyecto que puso en marcha, ahora hace 9 años. Un proyecto que ha ido cambiando y evolucionando por sí mismo, y que experimentó su cambio más profundo el año pasado, en la VIII Convención de Ciutadans pel Canvi celebrada en Pineda de Mar, con el lema: Nuevos Tiempos, Nuevos Cambios.

A continuación, y antes de que finalizara el año 2007, se aprobaron los nuevos Estatutos de la Asociación, y posteriormente también se creó un Reglamento Interno. Mañana mismo en El Prat de Llobregat, culminará nuestro proceso electoral con la constitución de una nueva Junta Rectora para los próximos dos años (con el sistema de listas abiertas), y la elección de los/las socios/as que representarán a los miembros no adscritos dentro de la Coordinadora, la cual actualmente está constituida por la Junta Rectora, los Coordinadores/as de las Plataformas Territoriales y Sectoriales, y los cargos electos (Parlamentarios/as, Alcaldes/esas, Concejales/as).

Tan sólo se han presentado dos socios para cubrir las dos plazas para representar a los socios y socias no adscritos dentro de la Coordinadora. Son, Martín Curletto, y Pasqual Maragall. Les felicito por su nombramiento, el cual se hará efectivo mañana en El Prat.

Los Ciudadanos y las Ciudadanas por el Cambio continuamos adelante, evolucionando y haciendo honor a nuestro nombre, Cambio.