dimarts, 20 de maig del 2008

CARTA A LA MINISTRA D’IGUALTAT / CARTA A LA MINISTRA DE IGUALDAD


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Perquè el Canvi avanci…
una nova llei que reconegui el dret de les dones a decidir sobre la seva maternitat i tregui l’avortament voluntari del Codi Penal.

Un cop recollides les signatures, la carta es lliurarà a la ministra d’Igualtat i es difondrà a mitjans de comunicació i per qualsevol d’altre via. Aquesta iniciativa s’inspira al manifest PERQUÈ EL CANVI AVANCI, presentat poc abans del 9 de març, al qual, entre d’altres demandes, es deia:
“Volem la despenalització de l’avortament voluntari, que encara segueix sent delicte excepte als casos molt extrems (violació, greu perill per la vida o salut de la dona, presumpció de greus tares del fetus), i la normalització de la seva realització al sistema sanitari públic”

Si vols signar la carta:

TEXT EN CASTELLÀ (DALT EL TEXT EN CATALÁ):
Para que el cambio avance…
una nueva ley que reconozca el derecho de las mujeres a decidir sobre su maternidad y saque el aborto voluntario del Código Penal.

Una vez recogidas las firmas, la carta se enviará a la ministra de Igualdad y se difundirá a medios de comunicación y por cualquier otra vía. Esta iniciativa se inspira en el manifiesto PARA QUE EL CAMBIO AVANCE, presentado poco antes del 9 de marzo, en el que, entre otras demandas, se decía:

"Queremos la despenalización del aborto voluntario, que aún sigue siendo delito salvo casos muy extremos (violación, grave peligro para la vida o salud de la mujer, presunción de graves taras en el feto), y la normalización de su realización en el sistema sanitario público"

Si quieres firmar la carta: