dimecres, 19 de novembre del 2008

ORA BONO PRO NOBIS, AMÉN


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Si cerquem la informació als articles escrits al meu blog podrem comprovar que ja havia parlat d’en José Bono com a una persona més propera al PP que no pas al PSOE i molt menys a l’esquerra de pensament i de fets. Doncs cada cop més les seves accions em reafirmen amb la meva creença. El Bono és de dretes...

Ara recolzant al PP, CiU i PNV per col·locar al congres dels diputats una placa de Sor Maravillas..., i tot això amb el vot en contra del seu grup polític, el PSOE.

Però el pitjor ha succeït quan ha estat caçat per una camera amb micròfon, parlant distesa i amigablement amb membres del PP (rient i fent broma), dient que hi a moltes santes i algun dolent (...) i també ha mencionat als fills de puta del partit propi ...

Senyor Bono, fins on l’ha de cagar vostè perquè els socialistes i més concretament el PSOE el col·loquin al seu lloc, és a dir a la dreta del Pare... Encara no saben que vostè es més de dretes que el mateix Fraga? Fins quan l’hem d’aguantar a vostè i les seves idees franquistes mereixedores de ser emmarcades a les parets de les FAES?

Espero que ben aviat torni tot al seu lloc i aquest senyor passi a ser passat (i ben passat) de l’esquerra ideològica. Ora Bono Pro Nobis, Amén!

TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
Si buscamos la información en los artículos publicados en mi blog podremos comprobar que ya había hablado de José Bono como una persona más próxima al PP que al PSOE, y mucho menos a la izquierda de pensamiento y de hechos. Pues cada vez más sus acciones me reafirman en mi creencia. Bono es de derechas...

Ahora apoyando al PP, CiU y PNV para colocar en el congreso de los diputados una placa de Sor Maravislla..., y todo ello con el voto en contra de su grupo político, el PSOE.

Pero lo peor ha sucedido cuando ha sido cazado por una cámara con micrófono, hablando distendidamente y amigablemente con miembros del PP (riendo y haciendo broma), diciendo que hay muchas santas y alguno malo (...) y también ha mencionado a los hijos de puta del partido propio...

Señor bono, hasta dónde la ha de cagar usted para que los socialistas y más concretamente el PSOE lo coloquen en su sitio, es decir a la derecha del Padre... ¿No saben aún que usted es más de derechas que el mismísimo Fraga? ¿Hasta cuándo tenemos que aguantarle a usted y a sus ideas franquistas merecedoras de ser enmarcadas en las paredes de las FAES?

Espero que bien pronto vuelva todo a su sitio, y éste señor pase a ser pasado (y bien pasado) de la izquierda ideológica. ¡Ora Bono Pro Nobis, Amén!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Magnificent website. Lots of helpful info here.
I am sending it to several pals ans also sharing in delicious.
And naturally, thank you in your sweat!

my web site: bharatpur - -