diumenge, 1 de juny del 2008

PINEDA DE MAR – EL PRAT: EL CANVI A CPC ES CONSOLIDA



TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):
Ahir va tenir lloc a El Prat de Llobregat la IX Convenció de Ciutadans pel Canvi. Amb el lema, Fes el Canvi, els socis i sòcies de CpC van culminar la transformació interna que va començar a gestar-se a la Convenció de Pineda de Mar (2007).

Amb la benvinguda que ens va fer a l’obertura de la Convenció l’Alcalde del Prat de Llobregat en Lluis Tejedor (ICV), els ciutadans i ciutadanes pel canvi vàrem endegar una jornada intensa i entranyable. Us dic entranyable, perquè un altre cop va ser entre nosaltres el President Maragall, qui juntament amb el Martín Curletto representaran a les Coordinadores de CpC a tots els socis i a totes les sòcies no adscrits.

La presentació de les quatre àrees/campanyes d’Acció Política (Federalisme, Llei Electoral, Mon Local - Tu Decideixes, i Renda Bàsica), l’elecció de la nova Junta Rectora i la presidència, i els canvis d’imatge, de logo i de la pàgina web ( http://www.pelcanvi.cat/ ), van ocupar la major part del nostre temps.

Carme Valls (reelegida com a Presidenta de Ciutadans pel Canvi), Carme Mas, Antoni Comín, David Elvira, Mariano López, Rafa Martín i Mateu Piñol, conformen la nova Junta Rectora. Els socis i les sòcies ja hem fet saber la nostra voluntat per els propers dos anys. Moltes Felicitats a tots/es set!

A la tarda, i després del dinar, vàrem gaudir de la presència i el suport de companys i companyes representants dels sindicats, i també de membres i diputats/des de ICV. La cloenda va ser per part de la Consellera de Justícia Montserrat Tura, en qui el President Montilla va delegar, i la qual va tenir un discurs ple de força, determinació, i encoratjament cap a la nostra Associació.

CpC, és mes viu que mai!


TEXT EN CASTELLÀ (A DALT EL TEXT EN CATALÀ):
Ayer tuvo lugar en El Prat de Llobregat la IX Convención de Ciutadans pel Canvi. Bajo el lema, Haz el Cambio, los socios y socias de CpC culminaron la transformación interna que comenzó a gestarse en la Convención de Pineda de Mar (2007).

Con la bienvenida que nos ofreció en la obertura de la Convención, el Alcalde del Prat de Llobregat Lluis Tejedor (ICV), los ciudadanos y ciudadanas por el cambio comenzamos una jornada intensa y entrañable. Os digo entrañable, porque una vez más estuvo entre nosotros el Presidente Maragall, quien juntamente con Martín Curletto representará en las coordinadoras de CpC a todos los socios y a todas la socias no adscritos.

La presentación de las cuatro áreas / campañas de Acción Política (Federalismo, Ley Electoral, Mundo Local – Tú Decides, y Renta Básica), la elección de la nueva Junta Rectora y la presidencia, y los cambios de imagen, de logo y de la página web (http://www.pelcanvi.cat/ ), ocuparon la mayor parte de nuestro tiempo.

Carme Valls (reelegida como Presidenta de Ciutadans pel Canvi), Carme Mas, Antoni Comín, David Elvira, Mariano López, Rafa Martín y Mateu Piñol, forman la nueva Junta Rectora. Los socios y las socias ya hemos dado a conocer nuestra voluntad para los próximos dos años... ¡Muchas Felicidades a los / las siete!

Por la tarde, después de la comida, contamos con la presencia y el soporte por parte de compañeros y compañeras de los sindicatos, y también de miembros y diputados/as de ICV. El cierre lo llevó a cabo la Consellera de Justicia Montserrat Tura, en quien delegó el Presidente Montilla, y que realizó un discurso lleno de fuerza, determinación y ánimos hacia nuestra Asociación.

¡CpC está más vivo que nunca!