diumenge, 13 de juliol del 2008

RESPOSTA DE CPC AL SENYOR DAVID MADÍ / RESPUESTA DE CPC AL SEÑOR DAVID MADÍ


TEXTO EN CATALÁN (MÁS ABAJO EL TEXTO EN CASTELLANO):

CARME VALLS, PRESIDENTA DE CIUTADANS PEL CANVI:
Les enganyoses paraules del senyor Madí al seu diari (11/07/2008) fan necessària una puntualització de Ciutadans pel Canvi. CpC ha estat i és una associació civicopolítica independent. Les decisions i línies polítiques de l'entitat es decideixen per democràcia deliberativa, seguint la metodologia que nosaltres ens hem donat.
El respecte i la llibertat amb els quals hem pogut establir les nostres relacions amb el PSC, i que han regit els acords polítics per a l'aprofundiment del federalisme, amb els quals vam fer coalició al Parlament de Catalunya, els desitgem a tota la ciutadania que vulgui participar en política.
Per poder donar lliçons de democràcia i llibertat, primer s'han de demostrar en la pràctica; i Catalunya continua necessitant fets, i no paraules.

Benvolguts amics i amigues,

Aquesta és la resposta de Ciutadans pel Canvi a les al·lusions que va fer el senyor Madí (membre de CDC) a l'entrevista que el varen fer al diari El Punt:



Aqui teniu l'enllaç de la publicació de la nostra resposta:




TEXT EN CATALÀ (A DALT EL TEXT EN CASTELLÀ):

CARME VALLS, PRESIDENTA DE CIUTADANS PEL CANVI:
Las engañosas palabras del señor Madí a su diario (11/07/2008) hacen necesaria una puntualización de Ciutadans pel Canvi. CpC ha sido y es una asociación civicopolítica independiente. Las decisiones y líneas políticas de la entidad se deciden por democracia deliberativa, siguiendo la metodología que nosotros nos hemos otorgado.

El respeto y la libertad con los cuales hemos podido establecer nuestras relaciones con el PSC, y que han regido los acuerdos políticos para profundizar en el federalismo, con quienes hicimos coalición en el Parlamento de Catalunya, los deseamos a toda la ciudadanía que desee participar en política.

Para poder dar lecciones de democracia y libertad, primero se deben demostrar en la practica; y Catalunya continua necesitando hechos, y no palabras.


Queridos amigos y amigas, esta es la respuesta de Ciutadans pel Canvi a la alusiones que hizo el señor Madí (miembro de CDC) en la entrevista que le hicieron en el diario El Punt.

1 comentari:

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?